top of page

Recensies

Luea

" The work of Katheline is brilliant because it connects right with the core of our being's. She gently inquires into what's there for us at this very moment to further delve into and creates a mirror for my system to see itself more fully. This deep connection and respectful approach combined with her sensitive abilities allows subtle yet powerful inner shifts to start unfold in a way I hardly saw someone able to hold, witness and be with all that

I am. 

Pauline Kaczmarek

"Toen mijn psychologe mij aanraadde om ook eens bij Katheline langs te gaan, wist ik niet concreet wat te verwachten. Hoewel ik energetisch werk al gewend was, heeft dit toch nog een heel ander effect gehad op mij. 
Na de eerste sessie had ik het gevoel alsof mijn ziel werd open gelegd: ze deed het stof opwaaien en onder dat stof lag een hele verzameling aan onverwerkte traumaʻtjes en verlangens. Door een moeilijke jeugd was dit grotendeels geen verrassing, maar ik werd er wel even naar terug gebracht: het kleine meisje in mezelf.
Katheline helpt op zoʻn manier dat ze aanvoelt wat er precies onder die emoties schuilt, zelfs al besef je het op dat moment nog niet. Ze weet welke pijntjes te voelen en te raken en zo ook te helen samen met jou. Want dat is natuurlijk het belangrijkste: het echte werk doe je zelf, hoe moeilijk en pijnlijk dat ook is. Katheline is daarbij een fantastische bewustmaker in dat proces. Ze weet met haar werk, tips & tricks, een goede babbel en zachtaardige aanpak te begeleiden in mijn heling."

Linda C.

"Katheline weet je enorm goed op je gemak te stellen, ze neemt rustig de tijd om je je verhaal te laten doen en weet vervolgens zeer goed de kern te definiëren waar het om draait. Ze heeft een zeer rijke ervaring en fijngevoeligheid en dat voel je meteen. Elke sessie brengt echt iets in beweging, hoe subtiel ook soms. Ik heb al diepgaande en transformerende dingen mogen ervaren dankzij een sessie kinesiologie bij Katheline. Ze brengt me steeds dieper bij mijn kern en helpt me groeien en obstakels op mijn pad te overwinnen. Ik doe een beroep op haar voor zowel geestelijke als lichamelijke klachten. Katheline verstaat als geen ander de taal van het lichaam en voelt heel snel aan waar het schoentje wringt. Ze helpt je ook met het terugvinden van je eigen kracht, en reikt je tools aan waarmee je ook na de behandeling aan de slag kan. Een sessie werkt diep na, zo dankbaar !
Ik beveel haar dan ook van ganser harte aan, waar wacht je nog op?"

Katheline Bouchery, een dame die weet waar ze mee bezig is. Ze is een kei in kinesiologie. Ik ken haar reeds een twintigtal jaren. De behandeling die ze geeft is enorm diepgaand. Door haar heb ik mijn leven meer dan ooit terug gekregen. Een echte aanrader wanneer je problemen hebt die niet zo gemakkelijk op te lossen zijn.

Lies Huyberechts

bottom of page